Derome och Dereko färgar oktober rosa

2024-10-01 

Under oktober månad tar vi tillsammans med våra kunder ett viktigt steg i kampen mot bröstcancer genom att färga våra populära DEREKO-sopsäckar rosa och skänka en del av försäljningen till forskningen om bröstcancer.

Dereko är ett sortiment av noga utvalda produkter från Derome. För varje såld rulle skänker vi, tillsammans med våra kunder, oavkortat 15 kronor till cancerforskning. Ett initiativ som syftar till att stötta forskningen och öka medvetenheten om bröstcancer.

Jonatan Henriksson, Kategorichef EMV, förklarar varför de valt att engagera sig i denna livsviktiga fråga:

– Vi känner alla ett starkt ansvar att bidra till samhället och stödja viktiga initiativ som bröstcancerforskning. Genom att färga våra sopsäckar rosa och donera en del av försäljningen vill vi inte bara samla in pengar till forskning, utan också öka medvetenheten om bröstcancer. Vi hoppas att våra kunder känner samma engagemang och att vi tillsammans kan göra en verklig skillnad.

Genom att köpa de rosa sopsäckarna under oktober månad kan du vara med och stötta i kampen mot bröstcancer. Tillsammans kan vi bidra till en framtid där fler överlever och färre drabbas.

Handla rosa säckar från DEREKO

Vi färgar våra sopsäckar rosa

Var med i kampen mot bröstcancer. Vi skänker 15 kronor per sopsäck till forskningen om bröstcancer. Sopsäckarna från DEREKO är gjorda av 100 procent återvunnen plast och släpper ut 90 procent mindre CO₂ jämfört med en sopsäck tillverkad av ny plast. Reko, helt enkelt.