Vårt sågverk i Maa håller öppet under Fageredsdagen

2024-09-11 

Söndagen den 15 september anordnas Fageredsdagen och Deromes sågverk i Maa är en av de platser som håller öppet och som man kan besöka under dagen.

- Vi på Derome värnar om det lokala och tycker att det är självklart att vara en del av Fageredsdagen, säger Morgan Gunnarsson, platschef vid sågverket i Maa. Nu öppnar vi upp vårt sågverk för visning och vi hoppas att vi får många besökare som är intresserade av hur timmer sågas och tas om hand i en modern träindustri. Här i Maa är vi stolta över att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri och kunna bidra med vår del i kedjan "från skog till färdigt hus". Hos oss sitter också virkesinköpare från Derome Skog och de finns också på plats under dagen för de som vill prata skog. Varmt välkomna hit på söndag! 

 

Information om Fageredsdagen

Navet för dagen är Fagervi som öppnar kl 8.30. Där kan man köpa startkarta med öppettider för alla besöksmål. Det kommer att gå bussar till besöksmålen under hela dagen. De flesta besöksmålen öppnar kl 10. Ytterligare information om dagen finns på Fagereds Byalags facebook-sida

 

 

 

PRAKTISK INFORMATION

Adress:  Mjöshult 105