Vi engagerar oss för Mustaschkampen

2022-11-01 

Under november kraftsamlar vi för att samla in pengar till forskningen om prostatacancer och stöd till de drabbade.

Låter mustascherna rulla 
Vår egen fordonsflotta på drygt 80 fordon pryds med mustascher och för varje mil vi kör skänker vi en krona till kampanjen. Vi skänker även pengar i samband med antal tecknade skogsbruksplaner och genom att engagera våra följare i sociala medier.


Springer för varandra i Mustaschmilen
Våra medarbetare springer Mustaschmilen, ett virtuellt lopp på 10 kilometer där syftet är att få folk i rörelse och belysa vikten av ett aktivt liv för en bättre hälsa och ett längre liv. Överskottet går direkt till Prostatacancerförbundet.


Egen insamlingsbössa
Via Deromes egen insamlingsbössa ger vi kunder och medarbetare möjligheten att vara med och bidra. Under 2021 bidrog Deromes insatser med över 100 000 kronor till forskningen. Var med i kampen du också!

Ge din gåva här

Detta är Mustaschkampen

Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets årligen återkommande kampanj för att lyfta medarbetare kring prostatacancer och manlig hälsa. Humor och allvar blandas för att uppmärksamma och informera. Att prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom och att en tidig upptäckt räddar liv vill Mustaschkampen ska bli allmänt känt. Mustaschen är kampanjens signum.