Nu slår Deromes uthyrningsdepå i Kungsbacka upp portarna

2024-10-03 

Samarbetet med bygghandeln förenklar kundernas vardag.

Den 7 oktober öppnar Derome Maskinuthyrning sin nya depå i Kungsbacka. Den officiella invigningen äger rum den 18 oktober, då kunder och samarbetspartners bjuds in för att fira med mat, aktiviteter och en mässa med ett tiotal leverantörer.

– Vi har länge sett fram emot att öppna upp våra nya, moderna lokaler och välkomna våra kunder, säger depåchef Alexander Bredöl, som tidigare har varit med och öppnat Deromes depåer i Biskopsgården och Mölndal. Den här gången sker det dock i helt nybyggda lokaler.

Samarbete och samleveranser för en smidigare vardag

Den 800 kvadratmeter stora depån ligger i Hede, drygt 500 meter från Deromes bygghandel, vilket ger lokala byggföretag tillgång till ett komplett sortiment av maskiner och byggmaterial på bekvämt avstånd. Förutom en hög servicenivå och ett brett utbud av nya maskiner, är det just samarbetet med bygghandeln som lyfts som en fördel för kunderna.

– Vi kommer kunna erbjuda samleveranser från bygghandeln och maskinuthyrningen. Något som kommer att underlätta kundens vardag samtidigt som det minskar transporter till och från byggplats, vilket är bättre för klimatet, säger Alexander Bredöl.

Planen är att införa samleveranser på alla orter där både Deromes maskinuthyrning och bygghandel verkar under 2025. Men i Kungsbacka kan de genom ett lokalt initiativ påbörja samleveranserna redan under hösten.

– Vi ville inte vänta, utan testar konceptet redan nu. Vi ser stor potential i det och hoppas kunna utveckla det framöver, fortsätter han.

Ljusning i sikte

Derome Maskinuthyrning öppnade sin första depå i Göteborg för drygt tre år sedan och har sedan dess expanderat snabbt. Idag finns 13 depåer i södra och västra Sverige. Kungsbacka är en växande region med stor potential, och trots det tuffa marknadsläget ser Mårten Norrsell, regionchef på Derome maskinuthyrning, positivt på framtiden.

– Vi är mitt i en utmanande period, men nu ser vi att räntorna börjar sjunka. Det kommer att dröja ett tag innan vi ser effekten på vår verksamhet, men vi står redo. Vi upplever att det finns en positiv inställning till oss lokalt i Kungsbacka, vilket vi också märkte av i rekryteringsprocessen av ny personal, vi fick in flera ansökningar utan att ens annonsera, vilket känns väldigt kul.

Vårt erbjudande

Derome Maskinuthyrning

Din närmsta och mest personliga maskinuthyrare. Med mångårig erfarenhet av branschen förenklar vi vardagen för våra kunder. Vi har ett brett erbjudande och är tillgängliga!